Loc. Brolio, 68 - 52043 Castiglion Fiorentino (AR)
+39 0575652219 - +39 3925104077
info@agriturismosanfrancesco.com
Book Now
Italiegenieter

Van 29 mei 2011 tot 4 juni 2011 hebben wij, een echtpaar, enorm genoten van ons verblijf in het appartement Stelle van deze agriturismo. We werden grandioos ontvangen door de familie, de ouders en de 2 dochters, en ontvingen bij aankomst een heerlijke fles huiswijn en een lekkere zelf gebakken taart. Het appartement zag er keurig uit : het bestond uit 2 slaapkamers met uitstekende bedden, een badkamer, een wasmachine, en een keuken/woonkamer. De keuken was goed geoutilleerd.
Vanuit het terras voor het huisje had je een fantastisch uitzicht op het in de verte gelegen Cortona
de grote velden met zonnebloemen.Er was ook een groot zwembad met ligstoelen bij.
Hiernaast mochten we gebruik maken van de moestuin en heerlijke kersen vers van de boom plukken.
Er is een tafeltennistafel en diverse andere speeltoestellen. Ook is er een mogelijkheid om te barbecueën. Tevens mag er gratis gebruik maken van de daar aanwezige mountainbikes.
We hebben 2 keer gegeten bij la mama en het eten was er superbe! Het waren 2 onvergetelijke 4-gangen etentjes inclusief drank, espresso en digestieve, waarbij allemaal eerlijke producten van eigen huis werden gepresenteerd. Zo hebben we pollo (kip) gegeten die onvergetelijk smaakte. Het enige waar je voor op moet passen is dat je niet teveel eet.
Kortom: Ik zou dit adres aan iedereen van harte aanbevelen!

Comments are closed.